Επίδειξη δύναμης και ισχύος για την πρωτοπόρο Φλόγα Ροδιάς η οποία στο γήπεδο των Νικολεΐκων κονιορτοποίησε τον ατυχή Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 8-1 και πλέον βρέθηκε στο +4 από την Ζήρια/ΤΑΔ’93.

Οι φιλοξενούμενοι του Μίλτου Καρατζά σε έναν ακόμη αγώνα του φετινού πρωταθλήματος απέδειξαν ότι η κατηγορία στην οποία αγωνίζονται είναι εντελώς προσωρινή, αφού με αρκετές ομάδες υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητος.

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν βάλει τις στέρεες βάσεις για την 13η φετινή νίκη τους, με δράστες τους Μπάσα Κλάϊντι στο 22΄, Ανδρέα Λιακόπουλο στο 26΄ που σκόραρε μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και Βασίλη Παρίσση στο 42΄ (9ο φετινό).

Στην επανάληψη πέτυχαν άλλα πέντε τέρματα στο 48΄ και στο 69΄με τον Ανδρέα Λιακόπουλο που πέτυχε έτσι χατ τρικ και έφθασε συνολικά τα 5, στο 53΄ και πάλι με τον Μπάσα Κλάϊντι (11ο φετινό) και ο επίλογος ανήκει στον Γιώργο Κυρίκο που σκόραρε δις στο 81΄ και στο 86΄, φθάνοντας τα 8 στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Βασίλη Παπαϊωάννου είχαν μειώσει προσωρινά στο 72΄ με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο (3ο φετινό).

 

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Σερβές, Ι. Ασημακόπουλος, Θεοφυλακτόπουλος, Μερτής, Αγγελόπουλος, Ρηγόπουλος, Αθ. Ασημακόπουλος, Γκέργκε, Μπούζι, Καλλιμάνης, Αντωνακόπουλος.

 

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας, Γκλαβάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Ιλντο, Ανδρ. Λιακόπουλος, Κουτρόπουλος, Κλάϊντι (58΄ Γ. Χριστόπουλος), Β. Παρίσσης (46΄ Τσιαντομένικο), Κυρίκος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ