Η Θύελλα Αιγείρας αντιμετωπίζει σήμερα σε αγώνα μπαράζ, ο οποίος είναι νοκ-άουτ, τον Ακάδημο Λαρισσού. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο της Ροδιάς με ώρα έναρξης τις 17:30. Να σημειωθεί, πως στη σημερινή αναμέτρηση δεν αναδειχθεί νικητής στην κανονική διάρκεια του αγώνα, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση. Εάν  και ο extra χρόνος λήξει με τις ομάδες ισόπαλες τότε όλα θα κριθούν στην «ρώσικη» ρουλέτα των πέναλτι.

Ο νικητής του παιχνιδιού Θύελλας Αιγείρας-Ακάδημος Λαρισσού θα διασταυρώσει τα… ξίφη του την προσεχή Τετάρτη(31/5) με τον νικητή του αγώνα Δάφνη Πατρών-Ολυμπιακός Πατρών. Το εν λόγω παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί αύριο (28/5) και ώρα 17:30 στο γήπεδο των Ζαρουχλείκων, ενώ θα έχει ακριβώς τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής.

Η ομάδα που θα επικρατήσει στο παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι και αυτή που θα πάρει το έκτο και τελευταίο εισιτήριο ανόδου για την Β΄Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α για να αποτελέσει την 48η ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα αγωνιστούν μεταξύ τους και οι ηττημένοι των πρώτων αγώνων, πάλι σε ουδέτερο γήπεδο με την ίδια διαδικασία,  έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης κατάταξη των ομάδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο, 27/5/2017 (17:30)

Θύελλα Αιγείρας – Ακάδημος Λαρισσού

Διαιτητής: Χρονάς

Βοηθοί: Τραγούλιας , Τσούτσης

Κυριακή, 28/5/2017 (17:30)

Δάφνη Πατρών – Ολυμπιακός Πατρών

Διαιτητής: Γιαννόπουλος

Βοηθοί: Ζούλης, Βασιλόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ