Το Σκεπαστό αξιοποιώντας αυτή τη φορά τον παράγοντα έδρα επιβλήθηκε του Άνω Καστρτσίου με σκορ 2-0 και εξακολουθεί να διατηρείται στην προνομιούχο πεντάδα και μάλιστα βρίσκεται στο +6 από την Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας.

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Μαγούλη δεν ήσαν διατεθειμένοι να χάσουν άλλους πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας και έτσι μπαίνοντας στην κυριολεξία φουριόζοι στο ματς, ευτύχησαν μόλις στο 2΄ να ανοίξουν το σκορ με τον Γιώργο Μανίκα (5ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στην επανάληψη η ομάδα από την επαρχία των Καλαβρύτων συνέχισε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και στο 64 η σεμνή αυτή τελετή έφθασερ στο τέλος της, αφού σε πέναλτι που κέρδισε ο Γιάννης Δραγούτης το μετέτρεψε σε γκολ ο συνήθης ύποπτος Μάκης Βραχλιώτης (11ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Λευτέρη Ασημακόπουλου που συνεχίζουν να απογοητεύουν όσους πόνταραν ότι θα είναι μέσα στην πεντάδα και στο σημερινό παιχνίδι, έδειξαν ότι δεν είναι εις θέσιν να διεκδικήσουν κάτι μέχρι το φινάλε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ντόκος, Κωτούλας, Μονοκρούσος, Μηλιάκης, Μπερτσουκλής, Παπαγιαννόπουλος (63΄ Ευαγ. Βορύλλας), Καράμπελας, Δραγούτης, Μανίκας, Βραχλιώτης (78΄ Π. Τραγότσαλος).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ