Σε ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον που διεξήχθη στο Σκεπαστό, η τοπική ομάδα επιβλήθηκε του Άρη Κουνινάς με σκορ 1-0 και διατηρήθηκε εκ νέου στην προνομιούχο πεντάδα, έχοντας να διαχειριστεί το +4 από την Αναγέννηση/Αίαντας.

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Μαγούλη ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 17΄ με τον Γιώργο Μανίκα (8ο φετινό), που αποδείχτηκε τελικά υπεραρκετό για να δώσει τους τρείς υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Όμως οι φιλοξενούμενοι του Κωστή Βλάχου σπατάλησαν στο 44΄ την πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Βαρελάς ανέτρεψε εντός περιοχής τον Λεωνίδα Γκούτσε και το πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Στέλιος Ραμπούζια, έστειλε την μπάλα άουτ.

Αυτή η εξέλιξη στο παιχνίδι άλλαξε άρδην τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, κάτι που φάνηκε αισθητά στην επανάληψη, με την ομάδα του Σκεπαστού να διαχειρίζεται με μεγάλη άνεση αυτό το υπέρ της αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα θα μπορούσε αν πετύχει ένα ακόμα τέρμα, που θα έκανε πιο άνετη τη νίκη της.

 

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ντόκος, Κωτούλας, Μηλιάκης, Γ. Βορύλλας, Μονοκρούσος, Μπερτσουκλής, Δραγούτης, Καράμπελας, Μανίκας (90΄ Π. Μπάλιος), Βραχλιώτης (75΄ Ν. Μπάλιος).

 

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Σκιαδάς, Μαραγκός (85΄ Μπλάτα), Νικολάου, Λαδικός, Χύσα, Ραμπούζια, Ράμμος (64΄ Ζήσης), Γκούτσε, Μουκάϊ, Ασπρούκος (71΄ Λ. Περισνάκα).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ