Στη μεγάλη μάχη που δίνεται για την διεκδίκηση της 5ης προνομιούχου θέσης, το Σκεπαστό στο 89΄ απέσπασε στην καυτή έδρα του ισοπαλία από την Αναγέννηση/Αίαντας με σκορ 2-2 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο +5 από την αντίπαλό του, ενώ μην λησμονούμε ότι έχει και το goal average, αφού στην Άβυθο στον Α΄ γύρο είχε επικρατήσει με 2-1.

Πάντως ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος ήταν ματσάρα με τα όλα της, με τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια, μία αποβολή και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Από το πρώτο κιόλας μέρος και οι δύο ομάδες έδειξαν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά ότι ήθελαν τη νίκη παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και στο 24΄ είχαμε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους του Βασίλη Σκέντζου σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Αμασιάδη.

Στην επανάληψη στο 52΄ είχαν δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Γιώργο Μανίκα, στο 54΄ η ομάδα της Συμπολιτείας παίρνει το προβάδισμα με τον Στέφανο Τριανταφύλλου (8ο φετινό), αλλά η απάντηση έρχεται άμεσα για την ομάδα του Χρήστου Μαγούλη, αφού στο 58΄ ο Μάκης Βραχλιώτης (12ο φετινό), φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 83΄ δεύτερο προβάδισμα για την Αναγέννηση/Αίας με τον Χρήστο Τσέντζο (11ο φετινό), στο 84΄ μπαίνει αλλαγή για τους γηπεδούχους ο Παναγιώτης Τραγότσαλος, ο οποίος όμως στο 87΄ αποβάλλεται από τον διαιτητή κ. Παναγιώτη Τιμολέων και στο 89΄ ο Γιάννης Δραγούτης (5ο φετινό) διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως εκφράζουν παράπονα για μία υπόδειξη οφσάιντ του βοηθού στον Χρήστο Τσέντζο, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης τους έφυγε κάτω από την σέντρα.

 

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ντόκος, Κωτούλας, Ευαγ. Βορύλλας (84΄ Π. Τραγότσαλος), Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Μπερτσουκλής, Δραγούτης, Καράμπελας, Βραχλιώτης.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Καλαντζής, Χ. Χριστόπουλος, Ρίκκα,  Ξηρουχάκης, Ντοντάϊ, Σκέντζος (17΄ λ.τ. Στίμος), Τριανταφύλλου, Λάμμα, Σκούτας, Τσέντζος, Αμασιάδης.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ