Το Σκεπαστό από χθες το απόγευμα πανηγυρίζει τη άνοδό του στην Β΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α. αφού επικράτησε εντός έδρας του νεανικού Εθνικός Αιγίου με σκορ 4-1 και κατέκτησε έτσι το 5ο κατά σειρά εισιτήριο ανόδου.

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Μαγούλη δεν ήσαν διατεθειμένοι να αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη και από πολύ νωρίς μόλις στο 3΄ άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Περικλή Μηλιάκη, που σκόραρε για 2ο διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 6 στο πρωτάθλημα.
Και στο 28΄ ουσιαστικά σφράγισαν τη νίκη τους με τον Γιάννη Δραγούτη (6ο φετινό) και ήδη είχαν αρχίσει τα πρώτα πανηγύρια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στην επανάληψη και χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα πέτυχαν άλλα δύο τέρματα, στο 64΄ με τον Γιώργο Μανίκα που σκόραρε για 2ο διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 10 στο πρωτάθλημα και στο 76΄ με τον Βασίλη Καράμπελα (2ο φετινό).
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μπαλτιμά που σημειωτέον απέκτησαν αρκετές εμπειρίες στο φετινό πρωτάθλημα και θα τους φανούν αρκετά χρήσιμες λίαν προσεχώς, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 82΄ με τον Γιάννη Αγγελόπουλο (1ο φετινό).

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ευαγ. Βορύλλας, Κωτούλας, Μηλιάκης (74΄ Μπερτσουκλής), Βασιλακόπουλος, Π. Μπάλιος, Γ. Βορύλλας, Μονοκρούσος, Καράμπελας Μανίκας, Δραγούτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Χαριτάτος, Αρντίτ, Καββαδάς, Νικολόπουλος (59΄ Φράγκος), Βλάχος, Σολωμός, Αγγελόπουλος, Εριόλ, Γιαννούλιας (63΄ Διαμαντόπουλος), Γκιζέλης, Αντεριώτης (56΄ Τσούνης).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ