Σε ένα ματς αρκετά επεισοδιακό τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και αμέσως μετά την λήξη του, η Ζήρια/ΤΑΔ’93 επικράτησε στο Σκεπαστό της τοπικής ομάδος με σκορ 5-3, αν και έχανε στις αρχές της επανάληψης με 3-1.

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Μαγούλη ευτύχησαν να πετύχουν και τα τρία τέρματά τους σε άκρως κομβικά χρονικά σημεία, στο 3΄ και στο 45΄ με τον Μάκη Βραχλιώτη, που έφθασε συνολικά τα 14 στο πρωτάθλημα και στο 48΄ με τον Βασίλη Καράμπελα (1ο φετινό). Όμως παρόλο που είχαν ένα τόσο σοβαρό προβάδισμα σε ένα τόσο κρίσιμο για αυτούς βαθμολογικά παιχνίδι, εν τούτοις πνιγμένοι από το άγχος τους δεν μπόρεσαν μέχρι το φινάλε να το διαχειριστούν σωστά.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Καψάλη που σημειωτέον δεν διέθεταν σήμερα κανέναν τερματοφύλακά τους και μοιραία χρέη γκολκήπερ έκαναν ο Άγγελος Μπαμπίλης και στην συνέχεια ο Παναγιώτης Αυλωνίτης. Μη έχοντας πλέον τι άλλο να χάσουν πέρασαν ομαδικά στην επίθεση και κατάφεραν να φθάσουν σε αυτήν την ολική ανατροπή.

Δύο τέρματα πέτυχε ο Άγγελος Μπαμπίλης στο 14΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι και στο 81΄, φθάνοντας συνολικά τα 17 στο πρωτάθλημα και από ένα οι Ηλίας Λαλιώτης στο 56΄ (14ο φετινό), Δημήτρης Ψυχογιάννης στο 64΄ (5ο φετινό) και Δημήτρης Αρβανίτης στο 72΄ (1ο φετινό).

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ντόκος, Κωτούλας, Μηλιάκης, Γ. Βορύλλας, Μπερτσουκλής, Παπαγιαννόπουλος, Δραγούτης, Καράμπελας, Μανίκας, Βραχλιώτης.

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Μπαμπίλης, Αυλωνίτης, Χαραλάμπους, Αρβανίτης, Κανάγιας, Ζούδιος, Γκόφας (66΄ Σιμάτης), Δ. Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Κουνάβης (46΄ Γκέλλα), Μπούρδος (88΄ Κ. Ψυχογιάννης).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ