Χρυσή ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχασε το Σκεπαστό αφού παραχώρησε στην έδρα του ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Θύελλα Αιγείρας.

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Μαγούλη που προερχόντουσαν από 5 σερί νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια τους, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατά θέλοντας να αξιοποιήσουν για μία ακόμη φορά την έδρα τους και το κατάφεραν εν μέρει, αφού άνοιξαν το σκορ στο 19΄ με τον 42χρονο Γιάννη Δραγούτη (1ο φετινό).

Ίσως κάπου εκεί να πίστεψαν ότι τελείωσε ο αγώνας αφού και οι αντίπαλοί τους φέτος δεν έχουν πείσει με τις δυνατότητές τους και ενδεχομένως να τους υποτίμησαν κιόλας, με φυσική συνέπεια οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Καλέλη να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 28΄με τον Νίκο Γεωργούλη (1ο φετινό), κλείνοντας έτσι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη το Σκεπαστό και προ του φάσματος να έχει μία αναπάντεχη απώλεια, πήρε την καθολική πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, όμως η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας με εξαιρετικό στήσιμο και διπλή ζώνη άμυνας, κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα για αυτήν.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Βασιλακόπουλος, Π. Τραγότσαλος (63΄ Κ. Τραγότσαλος), Ντόκος, Μηλιάκης, Παπαγιαννόπουλος, Βορύλας, Μανίκας, Βραχλιώτης, Καράμπελας, Δραγούτης.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Αγγ. Σκάζας, Κριτάκης, Β. Σκάζας, Παναγιωτόπουλος, Ψαρράκος, Απ. Νακελλάρης, Σερβές, Δημόπουλος, Γεωργούλης, Αντρ. Μάρκου.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ