Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Σκεπαστού η οποία αξιοποιώντας αυτή την φορά την έδρας της, επιβλήθηκε του αξιόμαχου Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 1-0 και παρέμεινε έτσι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Μαγούλη μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως όσο το γκολ δεν ερχόταν τους έζωναν τα φίδια. Ίσως κάπου να υποτίμησαν και τον αντίπαλό τους, αφού βρίσκεται χωρίς νίκη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά παρά μόνο στα χαρτιά (Δάφνες 3-0 α.α.) και όλα αυτά συνέδεσαν ένα πάζλ που αδυνατούσαν νε βρουν τη λύση του.

Όλα αυτά μέχρι το 63΄ όταν μίλησε ο συνήθης ύποπτος για την ομάδα από την επαρχία Καλαβρύτων Μάκης Βραχλιώτης (7ο φετινό), που έλυσε αυτόν τον γόρδιο δεσμό που είχε σχηματιστεί σε βάρος της ομάδος του.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Καραμούζης, Βασιλακόπουλος, Βορύλας, Ντόκος, Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Καράμπελας, Βραχλιώτης, Μανίκας, Δραγούτης, Π. Τραγότσαλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Τζάκης, Φώτης, Δεληγιάννης, Τσέλιος, Φύσητι, Κιντής, Μερκούρης, Σταθακόπουλος, Παρίσσης, Μεντζελόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ