Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία το Σκεπαστό επικράτησε εντός έδρας του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με το ευρύ σκορ 4-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στην προνομιούχο πεντάδα και στο +4 από την Αναγέννηση /Αίαντα.

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Μαγούλη ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 9΄άνοιξαν το σκορ με τον Γιώργο Μανίκα (7ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 3ο διαδοχικό παιχνίδι. Όμως συνέχισαν την επιθετική τους αυτή πρωτοβουλία και στο 25΄ διπλασίασαν τα τέρματά τους μες τον Γιάννη Δραγούτη (4ο φετινό).

Στην επανάληψη συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα και στο τελευταίο δεκάλεπτο εδραίωσαν τη νίκη τους με δύο ακόμη γκολ, στο 81΄ με τον Αλέξανδρο Μπαρκλέσιας, που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος και στο 86΄ με τον Περικλή Μηλιάκη (3ο φετινό).

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Βασιλακόπουλος, Κωτούλας (55΄ Π. Μπάλιος), Ευαγ. Βορύλλας, Μηλιάκης, Παπαγιαννόπουλος (62΄ Μπαρκλέσιας), Μονοκρούσος, Π. Τραγότσαλος, Δραγούτης, Μανίκας (73΄ Ν. Μπάλιος), Καράμπελας.

 ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Μπονάτσος, Ι. Ασημακόπουλος, Θεοφυλακτόπουλος (65΄ Χερτσέκου), Μερτής, Λουλάϊ, Αγγελόπουλος (65΄ Αναστασόπουλος), Ρηγόπουλος, Αθ. Ασημακόπουλος (46΄ Αντωνακόπουλος), Γκέργκε, Μπούζι, Μακάσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ