Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική στον Δ΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. η Φλόγα Ροδιάς πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Σκεπαστό απέναντι στην τοπική ομάδα με σκορ 4-2 και αναρριχήθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Μίλτου Καρατζά αν και προηγήθηκαν νωρίς στο 11΄ με τον Μπάσα Κλαϊντι, εν τούτοις πήραν τη νίκη (10η συνεχόμενη) στα τελευταία τρία λεπτά στο 87΄ και στο 90΄ πάλι με τον ίδιο παίκτη που πέτυχε χατ τρικ και έφθασε συνολικά τα 9 στο πρωτάθλημα, ενώ ενδιάμεσα στο 62΄ ο Γιάννης Κουτρόπουλος (2ο φετινό) είχε ισοφαρίσει σε 2-2.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Χρήστου Μαγούλη που παρά την ήττα τους παρέμειναν  στην προνομιούχο πεντάδα, βρέθηκαν ακόμη και να προηγούνται στο 42΄αυτογκολ του Πανμαγιώτη Λιακόπουλου και στο 53΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μάκη Βραχλιώτη (10ο φετινό).

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρέλας, Ντόκος, Π. Μπάλιος, Ν. Μπάλιος (30΄ λ.τ. Π. Τραγότσαλος), Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Δραγούτης, Μπερτσουκλής (57΄ Βορύλλας), Μανίκας, Βραχλιώτης, Καράμπελας.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας (58΄ Ανδρ. Λιακόπουλος), Τσιαντομένικο, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Γ. Χριστόπουλος, Β. Παρίσσης  Κουτρόπουλος, Κλάϊντι Μπατούνας, Κυρίκος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ