Σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον εκατέρωθεν η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου επικράτησε στην έδρα της του Άρη Κουνινάς με σκορ 1-0 και έγινε έτσι η 4η ομάδα χρονικά που πανηγύρισε την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Καραγιαννάκη ευτύχησαν στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησαν να την μετουσιώσουν σε γκολ στο 37΄ με τον Βασίλη Δρουγούτη (3ο φετινό) και από εκεί και ύστερα με σωστή διαχείριση να διαφυλάξουν σαν κόρη οφθαλμού το υπέρ τους αυτό αποτέλεσμα.

Κύριο χαρακτηριστικό του σημερινού αγώνα ο πολύ δυνατός άνεμος που φυσούσε στο γήπεδο του Κάτω Καστριτσίου και που δεν ήταν δυνατόν να παιχτεί ποδόσφαιρο της προκοπής, ειδικά από δύο ομάδες που στηρίζονται περισσότερο στην τεχνική παρά στη δύναμη.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Κωστή Βλάχου που είχαν μόλις στο 12΄ την πιο ξεκάθαρη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Κώστας Ασπρούκος πλάσαρε τον αντίπαλο γκολκήπερ, όμως πρόλαβαν οι αμυντικοί και απομάκρυναν λίγο πριν περάσει τη νοητή γραμμή του τέρματος.

Στην επανάληψη βοηθούντος και του αέρα που ήταν σύμμαχός τους στο διάστημα αυτό, είχαν την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ευκαιρία ξεκάθαρη σαν αυτή του πρώτου μέρους δεν ξαναβρήκαν μπροστά τους.

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Σκιαδάς, Νικολάου, Λαδικός, Ράμμος (63΄ Ροδόπουλος), Χύσα, Ντάλας (54΄ Μαραγκός), Ραμπούζια, Γκούτσε, Μουκάϊ, Ασπρούκος (76΄ Λ. Περισνάκα).

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ