Στο κλείσιμο της αυλαίας του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας για τον Δ΄ Όμιλο, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο γήπεδο του Προαστίου, Φλόγα Κάτω Καστριτσίου και Ζήρια/ΤΑΔ’93 μοιράστηκαν, γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις με τελικό σκορ 2-2.

Σε ένα ματς πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου αφού και οι δύο αντίπαλοι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, έχουν πάρει την προαγωγή τους για την ανώτερη κατηγορία, έπαιξαν ελεύθερο και ποιοτικό ποδόσφαιρο τηρουμένων των αναλογιών και το τελικό αποτέλεσμα φαντάζει σαν το πιο ιδανικό, αφού και οι δύο θα μπορούσαν βάση ευκαιριών να πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι του Θανάση Καραγιαννάκη ήσαν αυτοί που προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ στο 44΄ λίγο δηλαδή προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους και στο 78΄ με τον ίδιο παίκτη τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, που έφθασε συνολικά τα 8 στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Καψάλη που τερμάτισαν οριστικά και αμετάκλητα στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, βρήκαν το σθένος αλλά και τα ψυχικά αποθέματα να φέρουν δύο φορές το παιχνίδι στα ίσα στο 63΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι και στο 88΄ με τον κορυφαίο σκόρερ του ομίλου Άγγελο Μπαμπίλη, που σκόραρε για 5ο διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 30 στο πρωτάθλημα.

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλας, Νικολάου, Κ. Ψυχογιάννης (46΄ Κορδωτός), Ζούδιος, Κανάγιας, Σημάτης, Γκόφας, Δ. Ψυχογιάννης (79΄ λ.τ. Κουνάβης), Λαλιώτης, Μπαμπίλης, Βάκρινος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ