Σε ματς που έκλεισε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής για τον Γ΄ Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου επιβλήθηκε του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 1-0 και διατηρήθηκε έτσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο δυνατός αέρας που φυσούσε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα στο γήπεδο του Προαστίου και που δυσχέραινε αφάνταστα τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Τελική νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Θανάση Καραγιαννάκη η οποία άλλοτε εύκολα και άλλοτε πιο δύσκολα βρίσκει τον τρόπο να κατακτά τα αποτελέσματα τα οποία θέλει. Στο σημερινό ματς κρίθηκε στο 27΄ από το γκολ του Γιώργου Μιχαλόπουλου (4ο φετινό), που μάλιστα σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι που σημειωτέον και σήμερα παρατάχτηκαν με σημαντικές ελλείψεις στην σύνθεσή τους, προσπάθησαν κυρίως στις κόντρα επιθέσεις να πετύχουν κάποιο γκολ, που σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα θα μπορούσαν να αποσπάσουν κάτι από το ματς αυτό, χωρίς όμως να σπαταλήσουν την κλασική ευκαιρία.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Μερκούρης, Φώτης, Δεληγιάννης, Τσέλιος, Ψιμούλης, Παρίσσης, Μπαρμπάκης, Σταθακόπουλος, Κιντής (46΄ Μπούρος), Δαμουλιάνος (66΄ Γεωργακόπουλος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ