Τα εύκολα δύσκολα πήγε να κάνει η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου στο γήπεδο του Ρίου με αντίπαλο τον Προζυμούλη Λύκους Διακοπτού, αλλά τελικά επικράτησε με σκορ 5-2.

Οι γηπεδούχοι του Θανάση Καραγιαννάκη που στο πρώτο μέρος φάνηκε να υποτιμούν τους αντιπάλους τους, παίζοντας εντελώς νωχελικά και χωρίς ιδιαίτερο ζήλο και τελικά πέτυχαν μόνο ένα γκολ στο 27΄ με τον Θόδωρο Τσάμη (4ο φετινό).

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 63΄ ο Γιώργος Μιχαλόπουλος (6ο φετινό) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του και κάπου εκεί φάνηκε να κλειδώνει η νίκη για την Φλόγα. Όμως οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Παπαϊωάννου είχαν εντελώς αντίθετη άποψη και με δύο γρήγορα γκολ στο 67΄ και στο 71΄ του Μάνου Κερτεζίτη (5ο φετινό) έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Προ του φάσματος λοιπόν ενός ατυχούς αποτελέσματος και μάλιστα εκτός προγράμματος, η Φλόγα με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο τέταρτο έφθασε σε μία ευρεία τελικά νίκη, με σκόρερ τους Γιώργο Καυκά στο 77΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι (4ο φετινό γκολ), Βασίλη Δρουγούτη στο 86΄(2ο φετινό) και Μάριο Σταυριανό (1ο φετινό).

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Ι. Ασημακόπουλος, Θεοφυλακτόπουλος, Λουλάϊ, Παπαργύρης (43΄ Μερτής), Αγγελόπουλος, Μπούζι, Ρηγόπουλος, Γκέργκε, Κερτεζίτης, Αναστασόπουλος, Τζουράς.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ