Σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την μάχη της διατήρησης στην πρώτη πεντάδα, η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου επικράτησε στο γήπεδο του Προαστίου του Σκεπαστού με σκορ 3-0 και μάλιστα προσπέρασε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Θανάση Καραγιαννάκη ευτύχησαν να ανοίξουν αρκετά νωρίς το σκορ μόλις στο 11΄ με τον Δημήτρη Παπαθεοδωρακόπουλο και έτσι να αποκτήσουν και ψυχολογικό πλεονέκτημα, κάτι που φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Χρήστου Μαγούλη προσπάθησε και πήρε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως λειτούργησε εντελώς ανορθόδοξα στην ανάπτυξη του αγώνα, με αποτέλεσμα οι επιθέσεις της να γίνονται εύκολη λεία για τους αντίπαλους αμυντικούς.

Στην επανάληψη η Φλόγα πάλι σχετικά νωρίς έφθασε σε ένα δεύτερο τέρμα στο 62΄ με τον Γιώργο Καυκά (3ο φετινό), που ουσιαστικά σφράγισε την 11η φετινή νίκη της. Απλά το κερασάκι στην τούρτα ήρθε ένδεκα λεπτά αργότερα στο 72΄ και πάλι με τον Δημήτρη Παπαθεοδωρακόπουλο, που σε όλο το πρωτάθλημα είχε πετύχει όλα κι όλα δύο τέρματα και σήμερα πέτυχε δύο μαζεμένα, φθάνοντας συνολικά τα 4.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ντόκος, Κωτούλας, Ευαγ. Βορύλλας, Μηλιάκης (62΄ λ.τ. Βασιλακόπουλος), Παπαγιαννόπουλος, Μονοκρούσος, Μπερτσουκλής, Βραχλιώτης (72΄ Π. Τραγότσαλος), Δραγούτης, Καράμπελας.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ