Πρώτη ήττα και παράλληλα πρώτες φετινές απώλειες για την Φλόγα Ροδιάς, η οποία στο γήπεδο του Ρίου ηττήθηκε από την Φλόγα κάτω Καστριτσίου με σκορ 2-0 και μοιραία γκρεμίστηκε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Θανάση Καραγιαννάκη που σημειωτέον είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου που δεν έχει παραβιαστεί ακόμη η εστία της, αθόρυβα αλλά ουσιαστικά ξεπερνάει τον ένα σκόπελο πίσω από τον άλλο και έτσι αναρριχήθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συγκάτοικο τον Κεραυνό 2016.

Μάλιστα ευτύχησαν να πετύχουν και τα δύο τους τέρματα  στο τελευταίο μισάωρο, εκεί όπου ήταν και το καλό τους αγωνιστικά διάστημα με σκόρε τον Κώστα Πίττα στο 58΄ και στο 79΄ φθάνοντας συνολικά τα 3 στο πρωτάθλημα και σκοράροντας για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Όσον αφορά τώρα τους φιλοξενούμενους του Μίλτου Καρατζά, αυτοί παρουσιάστηκαν με αρκετές ελλείψεις στον αγωνιστικό χώρο, αλλά παρόλα αυτά θα μπορούσαν βάση ευκαιριών να είχαν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ταυτόχρονα διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ του Μπάσα Κλάϊντι. Όμως μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν έπαθαν πραγματική καθίζηση, χωρίς ποτέ να μπουν στο πνεύμα του παιχνιδιού.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας, Γκλαβάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Γ. Χριστόπουλος, Β. Παρίσσης, Σωτηρόπουλος (17΄ Ανδρ. Λιακόπουλος), Κλάϊντι, Μπαντούνας, Κυρήκος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ