Δεν τα κατάφερε ούτε αυτήν αυτή την φορά ο Εθνικός Αιγίου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού ηττήθηκε στο γήπεδο του Προαστίου από την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου με σκορ 1-0. Οι πιτσιρικάδες του Γιάννη Μπαλτιμά δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι βρέθηκαν θεατές στο ίδιο έργο, αυτοί να κλέβουν τις εντυπώσεις και οι αντίπαλοι τους βαθμούς.

Κάτι ανάλογο συνέβη και σήμερα με τους γηπεδούχους του Θανάση Καραγιαννάκη να έχουν δύο τελικές προσπάθειες και στη μία από αυτές να πετυχαίνουν το χρυσό γκολ όπως αποδείχτηκε στο 54΄ με τον Γιώργο Καυκά (1ο φετινό). Ενώ στο 41΄ ο Μάριος Μανέτας σαν από μηχανής Θεός απεσόβησε σίγουρο γκολ επί της γραμμής σε λόμπα του Λάμπρου Μαυρομμάτη.

Ο Εθνικός Αιγίου είχε ένα εξαιρετικό πρώτο μισάωρο χρονικό διάστημα στο οποίο απώλεσε τρεις κλασσικές ευκαιρίες με τους Παναγιώτη Γιαννούλια στο 17΄, Δημήτρη Μπόζη στο 23΄ και Εριόλ στο 29΄ και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μπροστά στο σκορ, ενώ στην επανάληψη και μετά το εις βάρος του σκορ, θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 67΄με τον Τάσο Σωτηρόπουλο και στο 79΄ με τον Νίκο Διαμαντόπουλο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Χαριτάτος, Κουτρόπουλος, Αρμπής, Βλάχος, Μανέτας, Σολωμός, Εριόλ, Αγγελόπουλος (79΄  Γκιζέλης), Γιαννούλιας, Μπόζης (59΄ Σωτηρόπουλος), Αντεριώτης (71΄ Διαμαντόπουλος)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ