Η πρωτοπόρος Φλόγα Ροδιάς ξεπέρασε και το εντός έδρας εμπόδιο του Άνω Καστριτσίου με σκορ 3-0 και έτσι πανηγυρικά αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στον Δ΄ Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Μίλτου Καρατζά που περισσότερο είχαν το μυαλό τους στη φιέστα την οποία θα ακολουθούσε, παρά τα δρώμενα εντός αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Ροδιάς, με φυσική συνέπεια να μείνουν άσφαιροι σε όλο το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη και θέλοντας να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, σοβαρεύτηκαν και κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα στο 60΄ και στο 67΄ με τον Μπάσα Κλάϊντι που έφθασε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ για την ομάδα του, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 79΄ από τον Παναγιώτη Λιακόπουλο (2ο φετινό).

Μάλιστα στην φιέστα που ακολούθησε παρευρέθηκαν από πλευράς Ε.Π.Σ.Α. ο Οδυσσέας Χριστόπουλος, ενώ προσκεκλημένοι ήσαν και φυσικά παρευρέθηκαν ο Λάμπρος Χούτος και ο Στέλιος Χανταμπάκης από το φετινό survivor.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας, Γκλαβάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Ανδρ. Λιακόπουλος (69΄ Τσιαντομένικο), Β. Παρίσσης (81΄ Χριστόπουλος), Κουτρόπουλος, Κλάϊντι, Μπατούνας, Κυρίκος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ