Μελανόλευκος Γκολτζής
Μελανόλευκος Γκολτζής

Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Φλόγα Ροδιάς αξιοποίησε για μία ακόμα φορά τον παράγοντα έδρα, αφού επικράτησε στο γήπεδό της του Άρη Κουνινάς με σκορ 1-0.

Οι γηπεδούχοι του Μίλτου Καρατζά που σημειωτέον είναι αλάνθαστοι εντός έδρας, κατόρθωσαν έστω και με αρκετή δόση δυσκολίας να κάμψουν την σθεναρή αντίσταση των αντιπάλων τους και πλέον μοιράζονται την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκάτοικο το Σκεπαστό.

Ουσιαστικά ποδόσφαιρο παίχτηκε μόνο κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους, εκεί όπου η Φλόγα άνοιξε το σκορ μόλις στο 12΄με το κορυφαίο σκόρερ της Μπάσα Κλάϊντι (3ο φετινό), ενώ στο 41΄ είχε την μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως ο Παναγιώτης Λιακόπουλος στο πέναλτι που εκτέλεσε και κέρδισε ο Μπάσα Κλάϊντι, αποκρούστηκε από τον αντίπαλο γκολκήπερ Κώστα Τσιαγά.

Όμως και οι φιλοξενούμενοι του Κωστή Βλάχου είχαν τις δικές τους χαμένες ευκαιρίες στο 29΄ με τον Νίκο Νικολάου και στο 34΄ με τον Στέλιο Ραμπούζια, ενώ στο 23΄είχαν δοκάρι με τον Γιώργο Παρασκευά.

Στην επανάληψη έπεσε κατακόρυφα ο ρυθμός του αγώνα με πάρα πολλές καθυστερήσεις, αντεγκλήσεις των δύο ομάδων με αποκορύφωμα το 87΄ όταν σε ένα σκληρό φάουλ του Μίλτου Ράμμου πάνω στον Μπάσα Κλάϊντι, επακολούθησε σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με φυσική συνέπεια ο διαιτητής της αναμέτρησης Ανδρέας Ηλιόπουλος να διακόψει προσωρινά τον αγώνα.

 

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Κουτρόπουλος, Γκλαβάς, Μανέτας, Π. Λιακόπουλος, Γ. Χριστόπουλος, Β. Παρίσσης, Ανδρ. Λιακόπουλος, Κλάϊντι, Μπαντούνας, Κυρίκος (81΄ Δεσποτόπουλος)

 

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Τσιαγάς, Νικολάου (70΄ Λουρίδας), Ράμμος, Ζήσης, Λαδικός, Ντάλας, Ραμπούζια, Τσούνης (82΄ Χύσα), Παρασκευάς, Μητρόπουλος (63΄ Περισνάκα), Μπούτσε.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ