Συνεχίζοντας την φρενήρη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου, η Φλόγα Ροδιάς πέτυχε ευρεία νίκη στην έδρα της με σκορ 4-1 επί της Αναγέννησης/Αίαντα και εξακολουθεί να βρίσκεται στο +7 από την Ζήρια/ΤΑΔ’93.

Οι γηπεδούχοι του Μίλτου Καρατζά που από παιχνίδι σε παιχνίδι πιστοποιούν ότι είναι η κορυφαία ομάδα του ομίλου, κατάφεραν και σήμερα ένα ματς με υψηλό δείκτη δυσκολίας να το φέρουν εις πέρας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία

Στο πρώτο μέρος οι πρωτοπόροι άνοιξαν το σκορ στο 27΄ με τον Παναγιώτη Γκλαβά (2ο φετινό), ενώ στο διάστημα αυτό είχαν και δύο δοκάρια με τον Βασίλη Παρίσση στο 32΄ και τον Γιάννη Κουτρόπουλο στο 44΄.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Σκέντζου κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 64΄ με τον Χρήστο Τσέντζο (10ο φετινό), όμως δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν σωστά αυτή την προσωρινή όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια ισοφάριση.

Και αυτό γιατί η Φλόγα είχε άμεση αντίδραση και στο 67΄ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Γιώργο Κυρίκο και από εκεί και ύστερα ρόλαρε για τα καλά πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα στο 76΄ με τον Ανδρέα Λιακόπουλο (6ο φετινό) και στο 86΄ και πάλι με τον Γιώργο Κυρίκο (10ο φετινό).

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας, Γκλαβάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Ίλντο, Β. Παρίσσης (85΄ Τσόγκας), Κουτρόπουλος, Ανδρ. Λιακόπουλος, Μπατούνας, Κυρίκος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Χατζιάϊ, Χ. Χριστόπουλος, Ρίκκα (87΄ Παλαιολογόπουλος), Ε. Σταματόπουλος, Ντοντάϊ, Σκέντζος (73΄ Β. Σταματόπουλος), Τριανταφύλλου, Λάμμα, Σκούτας, Τσέντζος, Αμασιάδης.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ