Η Φλόγα Ροδιάς ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι κορυφής, αφού αξιοποιώντας για μία ακόμη φορά τον παράγοντα έδρα, υπέταξε και την πρωτοπόρο Ζήρια/ΤΑΔ’93 με σκορ 1-0 και την έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας προς στιγμήν το goal average.

Με 4 συνεχόμενες νίκες λοιπόν οι γηπεδούχοι του Μίλτου Καρατζά κατάφεραν όχι μόνο να σπάσουν το αήττητο της ομάδος του Ερινεού, αλλά παράλληλα να τις δημιουργήσουν και τις πρώτες απώλειες στο φετινό πρωτάθλημα. Και η ειρωνεία ότι το σημερινό ματς κρίθηκε από ένα αυτογκόλ του Κύπριου Χαραλάμπους στο 19΄ που όμως αποδείχτηκε υπέρ αρκετό για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Καψάλη με την σημερινή τους παρουσία δικαιολόγησαν και με το παραπάνω την βαθμολογική τους θέση, αφού στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο, έχασαν μάλιστα μία κλασική ευκαιρία στο 64΄ με τον Γκόφα και να αποκρούει σαν από μηχανής Θεός επί της γραμμής ο Μανέτας.

Όμως και η Φλόγα είχε την δική της ξεχωριστή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και γενικά τις δύο ομάδες ουσιαστικά μόνο το γκολ τις χώρισε, που όμως αποτελεί την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας, Γκλαβάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Γ. Χριστόπουλος, Β. Παρίσσης, Κουτρόπουλος, Κλάϊντι (82΄ Γκίνι), Ανδρ. Λιακόπουλος, Κυρίκος.

 

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλας, Μπαρμπούνης, Παπαιωάννου, Χαραλάμπους, Κανάγιας, Ψυχογιάννης, Γκόφας (65΄ Νικολάου), Ασημακόπουλος, Λαλιώτης (68΄ Κουνάβης), Μπαμπίλης, Κορδωτός (58΄ Αρβανίτης).

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ