Επιστροφή στις νίκες για την πρωτοπόρο Φλόγα Ροδιάς η οποία αξιοποιώντας αυτή την φορά την έδρα της, επικράτησε με ολική ανατροπή στην επανάληψη της Θύελλα Αιγείρας με σκορ 2-1 και διατηρήθηκε εκ νέου στο +4 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα..

Οι γηπεδούχοι του Μίλτου Καρατζά που δεν ήθελαν επουδενί τρόπο να βρεθούν σε μία δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πρέσαραν όσο ψηλά μπορούσαν, όμως δεν είχαν το καθαρό μυαλό να αξιοποιήσουν τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν.

Μάλιστα στο 38΄ βρέθηκαν με την πλάτη στο τοίχο, αφού στο χρονικό αυτό σημείο ο Άντριαν Μάρκου άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας του Παναγιώτη Καλέλη.

Το γκολ αυτό έφερε σε αρκετά δυσχερή θέση τους πρωτοπόρους, οι οποίοι στην συνέχεια ανασυντάχθηκαν και κατόρθωσαν στην επανάληψη μέσα σε δύο λεπτά να φθάσουν στην ολική ανατροπή. Πρώτα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 52΄ ο Γιώργος Κυρίκος (11ο φετινό), με ένα προσωπικό σλάλομ που άδειασε όποιον βρήκε μπροστά του και το νικητήριο τέρμα ήρθε δύο λεπτά αργότερα στο 54΄ από τον Βασίλη Παρίσση (10ο φετινό).

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καλέλη.

 

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Τσιαντομένικο, Γκλαβάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Ανδρ. Λιακόπουλος, Β. Παρίσσης (85΄ Δεσποτόπουλος), Κουτρόπουλος, Κλάϊντι, Μπατούνας, Κυρίκος.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης, Β. Νακελλάρης, Αντρ. Μάρκου, Παπαχριστόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ψαρράκος, Σερβές, Β. Σκάζας (75΄ Δημόπουλος), Ροβήλος, Καλέλης.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ