Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη στο γήπεδο της Ροδιάς, η τοπική Φλόγα επικράτησε της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου με σκορ 1-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της Ζήριας ΤΑΔ/93, απομακρύνθηκε στο +7 από την κύρια ανταγωνίστριά της.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό και από τις δύο ομάδες, οι οποίες όπως ήταν λογικό έδειχναν μεγάλη προσοχή προκειμένου να φυλάξουν τα νώτα τους και έτσι έλειψαν οι πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στην επανάληψη το ματς πήρε φωτιά ειδικά στο 64΄ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ίλντο. Όμως την εσχάτη των ποινών που ανέλαβε να εκτελέσει ο Χρήστος Τσάμης, τον σταμάτησε αρχικά ο γκολκήπερ Αλέκος Παρίσσης και εν συνεχεία το κάθετο δοκάρι.

Και σαν να μη έφθανε αυτό ο νόμος του ποδοσφαίρου ήταν αμείλικτος για αυτούς, αφού στο 69΄ οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν το πανάκριβο αυτό γκολ με τον Γιώργο Μπαντούνα (3ο φετινό), παίρνοντας παράλληλα την άτυπη ρεβάνς της ήττας του στον Α΄ γύρο με σκορ 2-0, που άλλωστε είναι και η μοναδική σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας (52΄ Ίλντο), Γκλαβάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Γ. Χριστόπουλος, Β. Παρίσσης, Κουτρόπουλος, Ανδρ. Λιακόπουλος, Μπατούνας, Κυρίκος (76΄ Τσιαντομένικο).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ