Ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τα Τρίκαλα, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Ευόσμου θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί το πρωτάθλημα, αν και οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν τις δυσκολίες του σημερινού παιχνιδιού. Στα αγωνιστικά, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Νεντίδης, πήρε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τον Κυριακίδη  που είναι τραυματίας, τον Γκέκα, ο οποίος ακόμα είναι ανέτοιμο. Εκτός για το σημερινό ματς θα είναι και ο τιμωρημένος Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης, Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Κουκόλης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής, Τάι, Τεγούσης, Φιλίπε, Γκέσιος, Πάλλας, Δεινόπαπας, Πάτο, Παπαδημητρίου.

 

Τα Τρίκαλα, που προέρχονται από το εμφατικό 5-0 επί της Ελευσίνας για τον θεσμό του Κυπέλλου, φιλοξενείται στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα. Οι «κυανέρυθροι» έχουν αρκετά προβλήματα για το σημερινό ματς. Ωστόσο , ο στόχος για τον ΑΟΤ  στο σημερινό παιχνίδι είναι μόνο η νίκη που αν επιτευχθεί,  θα τους βάλει σε θέση… οδηγού από την αρχή στο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης άφησε εκτός αποστολή τον τραυματία Σιδεράκη και τον ανέτοιμο Τζάκσον, καθώς και τους Παπαπαναγιώτου, Λαμπάκη, Δουκάκη, Ίλιτς, Καρρίκι, Τοπτίδη και Πελίνκου. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Σαρακατσάνος, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε τελευταία.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Βουτσελάς, Σαρακατσάνος, Νικολακάκης, Νιάρος, Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Στογιάνοβιτς, Μίνγκας, Χασομέρης, Σερζίνιο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Ράσιτς, Μπαϊκαρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ