Ο Αχαρναϊκός υποδέχεται τον ΑΟ Τρίκαλα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι», που έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, με 2χ2, θέλει να πιστοποιήσει την καλή του αγωνιστική κατάσταση και απέναντι στη δύσκολη ομάδα των Τρικάλων.  Στα αγωνιστικά, ο Μίλος Κόστιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι Παπατόλιος, Καραντασιάδης και Ψιάνος.

Αναλυτικά η αποστολή: Ψύχος, Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Παπανικόλας, Ματσούκας, Ντούνγκα, Τσεμπερίδης, Γουέρε, Ζαχαρός, Ντάγκρας, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Αναστασίου, Σταμούλης, Μαρής, Πλαβούκος, Μουστάκης, Τσαλικίδης, Τζέφερσον, Τζιώρας.

Τα Τρίκαλα θέλουν να κάνουν μια καινούργια αρχή στο πρωτάθλημα και αύριο είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία απέναντι στον Αχαρναϊκό. Στα αγωνιστικά, εκτός πλάνων για το σημερινό ματς έμειναν οι τραυματίες Τζάκσον και Χασομέρης, οι Ίλιτς και Ράσιτς που έχουν άδεια και οι Βουτσελάς, Νιάρος, Λαμπάκης, Καρρίκι, Χυσάι, Τοπτίδης και Λαμπάκης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Παπαδόπουλος, Σιδεράκης, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο Λεάντρο, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Στογιάνοβιτς, Κουσκουνάς, Μίγκας, Μπαϊκαρά, Σερντζίνιο, Γιαννιτσάνης, Λαμπάκης, Δουκάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ