Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Παναιγιάλειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει αρχίσει το φετινό πρωτάθλημα ιδανικά, αφού έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλει να διευρύνει το σερί της, πετυχαίνοντας ακόμα μία αύριο απέναντι στην «Μαύρη Θύελλα». Στα αγωνιστικά, ο Δημήτρης Σπανός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεση του, αφού η προετοιμασία της ομάδα του ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, ο Αιγιώτης τεχνικός δε ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό ματς, κάτι που αναμένεται να κάνει λίγη ώρα πριν από τη σέντρα.

Από την πλευρά τους, οι «μελανόλευκοι» , που … μετρούν έως τώρα στο πρωτάθλημα μία ισοπαλία και μία ήττα, θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα από την «ελαφρά ταξιαρχία» για να… ατενίσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το άμεσο μέλλον. Στα αγωνιστικά, ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την 20άδα για το αυριανό ματς,  την οποία απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Στρέζος, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ρότας, Βλάχος, Κοντοές, Ρέλλας, Ντέμο, Στίκας, Μπούζας, Κατίδης, Πατινιώτης, Μωυσίδης, Μιχαλόπουλος, Καζναφέρης, Καζβιρόπουλος, Ξόμπλιος, Μπουρλάκης, Κρητικός και Σκαρτσίλας.
Η αποστολή της «Μαύρης Θύελλας» αναχώρησε στις 3.30μ.μ. από το δημοτικό στάδιο Αιγίου με προορισμό την πρωτεύουσα για να καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ