Απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της κρητικής ομάδας. Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Λαμία και τον ΟΦΗ συγκεντρώνει τα βλέμματα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής το Σάββατο (6/5), αλλά δυνατότητα να το δουν από κοντά θα έχουν μόνο οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας.
Όπως γνωστοποίησαν οι Φθιώτες, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της κρητικής ομάδας, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς.

Αναλυτικά:«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «ΠΑΕ ΟΦΗ», καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2016-2017 μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964-ΠΑΕ ΟΦΗ», ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/5/2017 και ώρα 17:00, στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ