ΑΠΣ Πάτραι – Α.Ε. Καλαβρύτων

0
41
| Πετρωτού | 9 Νοέ 2019 - 15:00
Κατσιγιάννης Γιάννης
47'
Κατσιγιάννης Γιάννης
57'
Μιχαηλίδης Θεόδωρος
72'
Πομαρές
80'
4 : 0
Τελικό
Διαιτητές
45'
90'
Στατιστικά αγώνα
Γκολ
4
0
Σύνοψη αγώνα

Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Καλαβρύτων να πάρει κάτι θετικό στην Πάτρα, με αντίπαλο τον ΑΠΣ Πάτραι. Η ομάδα των Καλαβρύτων είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή ομάδα αλλά και το διαιτητικό τρίο, που έπαιξε προκλητικά εις βάρος της.
Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό με πολλές φάσεις κυρίως από πλευράς της Πατρινής ομάδας και με ένα Παπαδημητρόπουλο να κάνει φανταστικές επεμβάσεις.
Το Πάτραι δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει την άμυνα των Καλαβρύτων παρά την κατοχή που του επέτρεπε ο διαιτητής Πετρόπουλος σφυρίζοντας συνεχώς υπέρ τους. Χαρακτηριστικό το γεγονός οτι ο κ. Πετρόπουλος έδωσε ελάχιστα φάουλ υπέρ των Καλαβρύτων, παρά το σκληρό παιχνίδι και σφύριζε συνεχώς σε κάθε επαφή υπερ της ομάδας της Πάτρας.
Αυτό που δεν κατάφερε το Πάτραι στο πρώτο ημίχρονο (0-0) το εκανε στο δεύτερο όπου ήταν πιο αποτελεσματικό σημειώνοντας τέσσερα γκολ, δύο ο Κατσιγιάννης, ένα ο Μιχαηλίδης και ένα ο Πομαρές.
Τα Καλάβρυτα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για καθαρό πέναλτι (ανατροπή) που δεν δόθηκε πάνω στον Σκιαδά, ο οποίος και τραυματίστηκε στην συγκεκριμένη φάση, όταν το παιχνίδι ήταν 1-0 και στο 79 σε καθαρό χέρι αμυντικού του Πάτραι.

Πηγή: www.kalavrytanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ