Κυριόπουλος Γιώργος
52'
Σάμιος Αργύρης
63'
Μπιτίλης Παύλος
84'
3 : 1
Full Time
Βλάχος Κώστας
72'
45'
90'
Match Summary

Ο Παναιγιάλειος δυστυχώς δεν τα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον αδιάφορο Παλληνιακό, ο οποίος έπαιξε για την ιστορία του και την υστεροφημία του. Ωστόσο, ακόμα και να κατακτούσε τους τρεις βαθμούς ο Παναιγιάλειος και πάλι θα... έπινε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού, αφού ο Αχαρναϊκός πέρασε από την Βάρδα με 1-2. Οι "πράσινοι" του Μενιδίου μάλιστα είχαν καθαρίσει το ματς από το πρώτο 45λεπτο(0-2). Το πιο περίεργο σε αυτό το ματς πάντως, το έπραξε ο διαιτητής της αναμέτρησης που σφύριξε τη λήξη του στο 88΄, δηλαδή ούτε καν στο 90΄.

Δυστυχώς όμως, το πιο άσχημο στη σημερινή ημέρα ήρθε από τον Πύργο και το ματς του Πανηλειακού με τη Νίκη Τραγανού. Εκεί , οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-2 και προσπέρασαν στον βαθμολογικό πίνακα τους "μελανόλευκους". Φυσικά, αυτή η κουβέντα γίνεται λόγω της αναδιάρθρωσης που ακούγεται, στην οποία πλέον ο Παναιγιάλειος ακόμα και αν γίνει δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει με την αδιάρθωση να πέσουν τρεις ομάδες ώστε να σωθεί, έστω και από σπόντα ο Παναιγιάλειος, διαφορετικά δεν θα έχει τύχη ούτε και από εκεί, αφού αγωνιστικά η ομάδα είναι πεσμένμη, μετά το 1988, στο τοπικό της Α΄Ε.Π.Σ.Α.

Σίγουρα, μιλάμε για μια ΜΑΥΡΗ μέρα για την ομάδα της πόλης μας, η οποία θα μείνει σε όλους μας έως μία άσχημη ανάμνηση. Ελπίζουμε τουλάχιστον, η "Μαύρη Θύελλα" να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της και να επιστρέψει εκεί που δικαιωματικά ανήκει, δηλαδή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Match Commentary
Goal 52'
Κυριόπουλος Γιώργος
Substitute 55'
In:Βλάχος Νίκος
Out:Δημητρίου Χρήστος
60' Substitute
In:Τορεζάνι Φράνκο
Out:Κοτσόκολος Θεόδωρος
Goal 63'
Σάμιος Αργύρης
70' Substitute
In:Μπακατσέλος Γιώργος
Out:Γραμματίκας Γιάννης
72' Goal
Βλάχος Κώστας
80' Substitute
In:Σκούτας Παναγιώτης
Out:Πανάρετος Παναγιώτης
Goal 84'
Μπιτίλης Παύλος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ