Το Σεριφάτο, που στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει αφήσει υποσχέσεις, έχοντας κοιτάξει στα… μάτια όλες τις ομάδες, φιλοξενείται αύριο(14:30) από τον Άρη Νικαίας για την 4η αγωνιστική της Handball Premier. Η ομάδα του Αιγίου, έχει σίγουρα δύσκολη αποστολή αλλά ταυτόχρονα έχει την ποιότητα ώστε να φύγει από το γήπεδο του Άρη με τους δύο «χρυσούς» βαθμούς.

Αν τελικά επιτευχθεί η νίκη αύριο, θα είναι… διπλής σημασίας, αφού οι Αιγιώτες θα έχουν νικήσει εκτός έδρας μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα -δηλαδή θα είναι σαν να έχουν πάρει  τέσσερις πόντους-και συνάμα θατους βοηθήσει να … χτίσουν ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Με αφορμή την εκτός έδρας δοκιμασία των «μελανόλευκων», το aigioallsports.gr συνομίλησε με τον αρχηγό της ομάδας, Άγγελο Γιούπη, ο οποίος μας τόνισε την δυσκολία που εμπεριέχει το αυριανό ματς.

 

– Πως περιμένετε το κυριακάτικο παιχνίδι και ποιος είναι ο στόχος σας;

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Ο Άρης είναι δυνατή και καλή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα του. Επίσης ψάχνει την πρώτη του νίκη, κάτι  που τον κάνει ακόμα πιο δυνατό και επικίνδυνο. Παίζουμε κ μέσα στην έδρα  του, οπότε τίποτα δεν είναι εύκολο. Εμείς , από την πλευρά μας, θέλουμε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Θα είναι σίγουρα δύσκολος αγώνας. Εμείς, θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, έτσι ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουν τους 2 βαθμούς της νίκης. Για την ομάδα μου είναι κομβικό σημείο αυτή η αγωνιστική.»

-Η νίκη σε αυτά τα ματς έχουν διπλή σημασία; Όταν πραγματοποιούνται επί ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους;

«Σίγουρα όταν παίζεις με ομάδα που είναι της ίδιας δυναμικότητας έχει διπλή σημασία η νίκη. Με νίκη αύριο, σίγουρα  χτίζουμε καλύτερη ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος , που ωστόσο έχει… πολύ δρόμο ακόμα.»

 

-Είσαι Αιγιώτης. Πως το ζεις όλο αυτό;  Μια ομάδα από την πόλη σου να συμμετέχει στην Handball Premier, στα «σαλόνια» της χειροσφαίρισης,  και εσύ να είσαι αθλητής της;

«Να σας πω. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια όλοι μάς και εγώ μαζί, για να φτάσουμε την ομάδα σε  αυτή την κατηγορία, τη Handball Premier 1. Για να είμαι ειλικρινής, είναι μεγάλη στιγμή για την πόλη μας αλλά και για την ομάδα μου. Θέλει μεγάλη προσπάθεια, κόπο και επιμονή για να παραμείνουμε σε αυτήν την κατηγορία. Εγώ προσωπικά θα χαρώ στο τέλος της χρονιάς, όταν θα έχουμε πιάσει και τους 2 στόχους που θέσαμε εξ’ αρχής, που είναι άνοδος στην Handball Premier και παραμονή σε αυτήν.»

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ