Το Σεριφάτο, εκτός από το να διαπρέπει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους στην Handball Premier προβάλλοντας έτσι την Αιγιάλεια σε όλη την Ελλάδα , διαφημίζει και τα προϊόντα της! Από φέτος η διοίκηση έχει καθιερώσει την προσφορά μιας συσκευασίας δώρου στους φιλοξενούμενους, και συγκεκριμένα στις αντίπαλες αποστολές, τους διαιτητές και τον παρατηρητή των αγώνων.

Πρόκειται για μία καλαίσθητη χάρτινη σακούλα με το έμβλημα του Σωματείου και η οποία περιλαμβάνει φυλλάδια με αναφορά σε εκδηλώσεις και τοποθεσίες της Αιγιάλειας, αλλά και προϊόντα από τη γη της, όπως ελιές, ούζο, χυλοπίτες, και διάφορα γλυκά.

Η διοίκηση της Α.Λ.Κ. Αιγίου ‘το Σεριφάτο’ με δελτίο τύπου, ευχαριστεί τις επιχειρήσεις Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ – Ι.Κ. Αναστασόπουλος & υιός Ο.Ε., Δημήτριος Γ. Γιοβάς & ΣΙΑ Ο.Ε. , Τρίψας Α.Ε., Δ. Βουρδέρης & ΣΙΑ Ο.Ε.Ε. που προσφέρουν τα προϊόντα τους και τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλειο Χριστόπουλο για τα φυλλάδια του Δήμου, σε μια πρωτοποριακή κίνηση που καθιέρωσε από φέτος στην Handball Premier, να προσφέρεται στις φιλοξενούμενες ομάδες, στους διαιτητές και τον παρατηρητή των αγώνων, μια συσκευασία δώρου, προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουν στην προβολή της Αιγιάλειας σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η πρωτοβουλία και η επιμέλεια της συσκευασίας είναι αποτέλεσμα ενεργειών του Αντιπροέδρου του Σωματείου κ. Νικολάου Σμυρνιώτη, ο οποίος, ευχαριστεί τον Παναιγιάλειο Γ. Σ. που του έδωσε την συγκεκριμένη ιδέα, αφού εδώ και πολλά χρόνια, πρωτοπορεί με μεγάλη επιτυχία στην προβολή της περιοχής μας.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

“Η διοίκηση της Α.Λ.Κ. Αιγίου ‘το Σεριφάτο’ ευχαριστεί τις επιχειρήσεις Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ – Ι.Κ. Αναστασόπουλος & υιός Ο.Ε., Δημήτριος Γ. Γιοβάς & ΣΙΑ Ο.Ε. , Τρίψας Α.Ε.,Δ. Βουρδέρης & ΣΙΑ Ο.Ε.Ε. που προσφέρουν τα προϊόντα τους και τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλειο Χριστόπουλο για τα φυλλάδια του Δήμου, σε μια πρωτοποριακή κίνηση που καθιέρωσε από φέτος στην Handball Premier, να προσφέρεται στις φιλοξενούμενες ομάδες, στους διαιτητές και τον παρατηρητή των αγώνων, μια συσκευασία δώρου, προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουν στην προβολή  της Αιγιάλειας σε όλη την Ελλάδα.”

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ