Κρίσιμα 24ωρα συνεχίζει να διανύει ο Παναιγιάλειος. Το μέτωπο των προσφυγών άνοιξε με τους Στίκα, Γκούφα να κινούνται νομικά και τον Άλμπερτ Μπρους να τους ακολουθεί. Μάλιστα, το ρόστερ συρρικνώθηκε ακόμα περισσότερο και οι διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή είναι 13. Σε αυτούς, βέβαια, δεν συμπεριλαμβάνονται οι Αουρέλ Ντέμο, Αντώνης Βατουσιάδης που θα αποτελέσουν παρελθόν.

Το πρωί της Τρίτης (23/01) στο Δημοτικό Στάδιο έδωσε το «παρών» ο νέος προπονητής, Πέτρος Δημητρίου. Οι ποδοσφαιριστές περίμεναν κάποιο εκπρόσωπο του Αιγύπτιου, όμως κανείς δεν έδωσε το «παρών». Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός προσπάθησε να τους καθησυχάσει και μετέφερε ότι θα μπορέσουν να μιλήσουν την Τετάρτη (24/01) μαζί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δημητρίου μίλησε σε όλους, αλλά και ξεχωριστά στους αρχηγούς. «Οι άνθρωποι πήραν το Σάββατο την ομάδα. Δεν φταίνε αυτοί αν η προηγούμενη διοίκηση σας άφησε απλήρωτους», μετέφερε και συνέχισε: «Την Τετάρτη είναι πιθανό να γίνουν πληρωμές. Εγώ είμαι εδώ για το αγωνιστικό. Είναι χαρά μου που ήρθα σε μία ομάδα που την αγαπάω και με αγαπάνε. Με την ενίσχυση του ρόστερ θεωρώ ότι θα καλυφθούν οι πολλές ελλείψεις».

Σε εκείνο το σημείο υπήρξαν παρεμβάσεις από τους παίκτες, αφού δικαιολογημένα ρώτησαν πώς θα γίνουν μεταγραφές, ενώ οι ίδιοι είναι απλήρωτοι. Τότε, ο Δημητρίου έδωσε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα επιτρέψει να δοθεί προκαταβολή σε κανέναν εάν πρώτα δεν πληρωθούν οι ίδιοι. «Τα λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει να σηκώσουμε μανίκια και να δουλέψουμε», τόνισε ο νέος προπονητής του Παναιγιαλείου στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και συμπλήρωσε: «Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε στα τρία μαζεμένα ματς που ακολουθούν.

Να υπάρξει ηρεμία, υπομονή και πολλή δουλειά». Πλέον άπαντες περιμένουν την Τετάρτη (24/01) να γίνουν πληρωμές, διαφορετικά το ενδεχόμενο να συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό θα είναι πολύ πιθανό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ