Στο 0-0 έμειναν σήμερα Χανιά και Πανελευσιανιακός, όμως το τελικό σκορ αδικεί την εικόνα των δύο ομάδων. Οι δύο ομάδες απώλεσαν ευκαιρίες αλλά δεν σκόραραν και έτσι παρέμειναν «μπλεγμένες» στην ουρά. Κυρίως οι φιλοξενούμενοι.Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον ΑΟ Χανιά. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τις πολλές απουσίες της ομάδας της δυτικής Αττικής πίεσαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να μπουν σε θέση οδηγού.Οι Κρητικοί ξεκίνησαν καλύτερα, είχαν ορισμένες καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι του Ρούνεϊ, αλλά στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι πήραν τα «ηνία» του ματς. Στο 50′ είχαν δοκάρι με τον Αγγελύδη, ο οποίος στο 85′ και ο Κασνέτσης σε ακόμη δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Τουγλής, Ζέρης (86′ Λάσκαρης), Δαμιανάκης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης (71′ Ντούμος), Δρίζης, Αποστολόπουλος, Ρούνεϊ (62′ Βαρούχας), Σταματής.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παντιώρας): Γκόμεζ, Γραικός, Κολόκας (50′ Κορομηλάς), Καμπούρης, Αρναούτογλου, Στόγιος (30′ Κασνέτση), Μουστάκης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Δημόπουλος (62′ Κωστόπουλος), Αγγελούδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ