Καλλονή και Σπάρτη έμειναν στο 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.  Η Καλλονή δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στην Σπάρτη. Το τελικό 0-0 δεν ικανοποιεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι για τέταρτο σερί παιχνίδι αγνοούν το τρίποντο.Η Σπάρτη ήταν καλύτερη στο γήπεδο από τα πρώτα λεπτά αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά στο παιχνίδι με το 0-0 να είναι το δίκαιο αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.Στο δεύτερο μέρος, έγινε σκληρό παιχνίδι με τον διαιτητή να δείχνει τέσσερις κίτρινες κάρτες μέσα σε 11 λεπτά. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν. Η Καλλονή έχασε καλή ευκαιρία με τον Ζουλιώτη στο 79’, ενώ η Σπάρτη με τον Παπαχρήστο στο 84’.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης (65’ Σισέ), Ζουλιώτης, Σβόγιτς, Γιουκαρής, Λίταινας, Λαμπράκης (76’ Μέγκαχεντ), Αποστόλο (46’ Αγριμάκης), Σοφιάνης.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Σιώπης, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Καρτσαμπάς, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος (65’ Ηλιόπουλος), Φράγκος (70’ Ροβίθης), Αναστασάκος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αγγελάκης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Πάτρα του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Χριστάκογλου του Συνδέσμου Χαλκιδικής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ