Ο Παναιγιάλειος δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο “Φώτης Αραβαντινός”, αφού ο Πυρρής στο 92΄της αναμέτρησης. Οι “μελανόλευκοι” είχαν πάρει το προβάδισμα, παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 7΄της αναμέτρησης, έπειτα από σωστή αποβολή του τερματοφύλακα Μούζου(βρήκε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής), από το 75΄.

Αγωνιστικά, ο Παναιγιάλειος είχε πολύ καλή παρουσία, με αποτέλεσμα να μην φανεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από τα… αποδυτήρια σχεδόν (την δέχτηκε στο 7΄ο Μούζος). Ωστόσο, το γκολ που πέτυχε ο Σκούτας στο 75΄, δεν έφτασε στους Αιγιώτες, που ισοφαρίστηκαν με κεφαλιά του Πυρρή στο 92΄.

Πανμοβριακός Ριόλου(Ντ. Σπυρόπουλος): Καραμανλής, Κάτσενος (70′ Σουρανής), Λιάκος, Σπανός, Π. Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Γρ. Νιφορόπουλος, Παναγάκης (33′ Γραμματικόπουλος), Χριστόπουλος (46′ Καλογερόπουλος – 51′ λ.τ. Αγγελής), Αποστολόπουλος, Πυρρής

Παναιγιάλειος (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Μούζος, Κυριακόπουλος, Σούλης, Φουρτάδο, Κούντικ (63΄Σκούτας), Τζανουλίνος, Λούγκος, Γραμματίκας, Σπυρόπουλος(13′ Παναγιωτόπουλος) , Παπασπηλιόπουλος (77′ Μέρο), Μητρόπουλος (38′ Μπακατσέλος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ