Ο Παναιγιάλειος δεν κατάφερε να αποδράσει από την Άρτα με ένα θετικό αποτέλεσμα, παρότι ήταν αρκετά ανεβασμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και ηττήθηκε με 2-0 από την Α.Ε Καραϊσκάκης.

Οι “μελανόλευκοι” ήταν πολύ καλύτεροι από τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες που ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν. Χαρακτηριστικό του πρώτου 45λεπτου ήταν τα 12 κερδισμένα κόρνερ για τους “μελανόλευκους”, από τα οποία τα 5 μαζεμένα. Αντίθετα, ο Παναιγιάλειος δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους , με τον Τσάπαλο να είναι ουσιαστικά θεατής.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έπειτα από τις διορθωτικές κινήσεις του προπονητή τους, κ. Παπαβασιλείου αύξησαν την πίεση τους. Απέναντι μάλιστα στον Παναιγιάλειο των πολλών νέων προσώπων, που είχε ως συνέπεια την ανομοιογένεια της ομάδας.

Η Α.Ε Καραϊσκάκης λοιπόν, κατάφερε με κεφαλιά του Ευαγγέλλου, που είχε πάρει την θέση του Κοσίδη, να ανοίξει το σκορ, στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Παναιγιάλειος παρόλο την ανομοιογένεια, όπως προείπαμε και την έλλειψη ρυθμού σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν ματς στα πόδια τους, κατάφερε να αντιδράσει και να φτάσει μία… ανάσα από την ισοφάριση, όταν η κεφαλιά του Καναβέτα στο 77΄, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μέλκα. 

Οι γηπεδούχοι πάντως, που στο μεσοδιάστημα αυτό είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν την ψαλίδα του σκορ, χάνοντας πολλές ευκαιρίες με τον Λουκίνα κυρίως και τον Ευαγγέλου, αλλά έπεσαν άνω σε έναν εκπληκτικό Δημήτρη Τσάπαλο, που πραγματικά κατέβασε ρολά όταν χρειάστηκε.

Το 2-0 για την Α.Ε Καραϊσκάκη, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, έγινε στο 88ο λεπτό του ματς , από έναν πρώην “μελανόλευκο” , τον Αλέξανδρο Μπεκατώρο, ο οποίος με ωραία εκτέλεση φάουλ νίκησε τον πορτιέρο των Αιγιωτών.  

Να σημειωθεί πάντως πως στο αρχικό σχήμα για τους Αιγιώτες ξεκίνησαν πέντε νέα αποκτήματα (οι Πολινιάδης, Γραμματίκας, Ζαφειράκης, Χαρίτος και Μηλιώτης), ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκαν ακόμα δύο πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα οι Δοξάκης, Καναβέτας.

Η ήττα σίγουρα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την θέση του Παναιγιαλείου στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά η σημερινή εμφάνιση αφήνει αισιόδοξη νότα , αν σκεφτεί κανείς ότι οι παίκτες μεταξύ τους είχαν κάνει το πολύ δύο οικογενειακά διπλά. Πάντως, πλέον , κάθε ματς για τον Παναιγιάλειο είναι “Τελικός”.

Α.Ε. Καραϊσκάκης(Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (46′ Κυριάκης), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Χούσος, Δημητριάδης (86′ Κόλλινς), Μπεκατώρος, Κουσίδης (46′ Ευαγγέλου), Λουκίνας.

Παναιγιάλειος (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Σμίλτος, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γραμματίκας, Γκούμας, Μηλιώτης, Χαρίτος (33′ Δοξάκης), Πολιανίδης (59΄Καναβέτας), Ζαφειράκης(59΄Κόκκορης), Σταματής.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ