Ο Απόλλων Σμύρνης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Ελευσίνα κατάφερε να επιστρέψει και να βρεθεί πάλι στην κορυφή με νίκη 3-1.  Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φάνηκε πως ο Απόλλων Σμύρνης δεν πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο της Ελευσίνας και δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις ώστε να προηγηθεί. Το άγχος και η καλή άμυνα του Πανελευσινιακού τον έφεραν σε ακόμη δυσκολότερη θέση, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με το λάθος του Γεωργακόπουλου και την κεφαλιά του Τσούπρου στο 28ο λεπτό.  Ο Κάσσος ήταν τελικά αυτός που έδωσε τη λύση στο 38ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή και η τελική λύτρωση από τον Κονέ με φάουλ στο 69ο λεπτό. Ο Διαμαντόπουλος στο 86ο λεπτό έγραψε το τελικό 3-1. Ο Τζάνης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από χτύπημα που είχε στο ρινικό οστό.

ΣΚΟΡΕΡ: 28′ Τσούπρος – 38′ Κάσσος, 69′ Κονέ, 86′ Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Τσίγκρος, Τσούπρος, Γραικός, Καμπούρης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Κασνέτση (80′ Κωνσταντινίδης), Νίασον (71′ Αγγελούδης), Ακούζιε (46′ Κορομηλάς), Πρίντεμπς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κονέ, Κάσσος, Κρητικός (62′ Ρομάνο), Τζάνης (45′ Πετρόπουλος), Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος (89′ Καλλέργης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανούσος (Λακωνίας)  ΒΟΗΘΟΙ: Πριόνας, Περιβολάρης (Εύβοιας)

Γιώργος Κρανιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ