Με ψυχή χιλίων λεόντων η Ακράτα έμεινε όρθια στο γήπεδο του Προαστίου, αφού απέσπασε λευκή ισοπαλία (0-0) από τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Αετό Πατρών, που είχε μόλις την 2η εντός έδρας απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Ίσως σε αυτό να συνηγόρησε και ο δυνατός αέρας που φυσούσε μανιωδώς και στα 90΄ του αγώνα και να ευνόησε τελικά την ομάδα που εκείνη που πάσχιζε να κατακτήσει δύο αποτελέσματα. Όμως εδώ θα πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα στους φιλοξενούμενους του Γιώργου Σπανού που παρατάχτηκαν με πάρα πολλές ελλείψεις και με σύνθεση ανάγκης, αφού όλοι και όλοι παρευρέθηκαν 12 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

Και αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τον δείκτη δυσκολίας που συνάντησαν απέναντι μάλιστα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, που και για φέτος έχει τοποθετήσει τον πήχη στα ύψη και η άνοδος αποτελεί μονόδρομο για αυτήν.

Οι γηπεδούχοι των Φώτη Νικολάου και Σοφοκλή Παναγόπουλου είχαν την κατοχή της μπάλας στην περισσότερη ώρα του αγώνα, όμως με τίποτα δεν μπορούσαν να διασπάσουν την εξαιρετική αμυντική συνοχή της ομάδος της Ανατολικής Αιγιάλειας. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι και στο ματς του πρώτου γύρου στην πρεμιέρα δηλαδή του πρωταθλήματος πάλι οι δύο αυτοί αντίπαλοι είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι (2-2).

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Πλιατσικούρας, Σ. Παππάς, Τσούρας,  Νικολακόπουλος, Πρέζας, Παράνομος, Καλύβας, Πιχλίνσκι, Χαλούλος, Παπαδάκης (69΄  Θωμάς).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ