Ο νεοφώτιστος Αιγινιακός υποδέχεται την Λαμία, που έχει υψηλές βλέψεις φέτος, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Περικλής Αμανατίδης, όλες αυτές τις μέρες, προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, έπειτα από την ήττα μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του Κυπέλλου από τον Άρη, με σκοπό οι παίκτες του να δείξουν το πραγματικό τους αγωνιστικό… πρόσωπο. Για το σημερινό ματς, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τοπαλίδη, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ όσον αφορά την αποστολή της ομάδα του, θα την ανακοινώσει λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, θέλοντας έτσι να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του.

τραυματιών έχει προστεθεί εκτός από τον Πίντο και το όνομα του Τζόκιτς από τον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Κοτσώνης, Ντουρμισάι και Αυγενικού.

Η Λαμία, που όπως προαναφέραμε έχει υψηλές βλέψεις φέτος, θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της απέναντι στον Αιγινιακό. Ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Πίντο και Τζόκιτς και τους τιμωρημένους Κοτσώνη, Αυγενικού και Ντουρμισάι.

Αναλυτικά η αποστολή: Πίτκας, Τσενάμο, Αντωνόπουλος, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Παπαργυρίου, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ρογγότης, Όμο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Βάντερσον, Βασιλόγιαννης, Τσούκαλος, Πατσαρούχας, Παπαευθυμίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ