Δίνοντας δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι ο Παναιγιάλειος αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι στις 3.00 στο δημοτικό γήπεδο Αιγινίου τον τοπικό Αιγινιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της football league.

Η Αιγιώτικη ομάδα που καλείται μετά την εκτός έδρας ήττα της (0-1) στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση, να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα λόγω και της δυναμικότητος του αντιπάλου, τουλάχιστον αυτής που δείχνει σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές

Ο Παναιγιάλειος ο οποίος βρίσκεται πλέον στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα) και τέρματα 4 υπέρ – 4 κατά. Εκτός έδρας έχει 1 ισοπαλία (Σπάρτη 1-1)  και 1 ήττα (Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1).

Όσον αφορά την Μακεδονική ομάδα αυτή ιδρύθηκε το 1972, έχει χρώματα το μπλέ και το μαύρο, χρησιμοποιεί σαν έδρα της το δημοτικό γήπεδο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης», χωρητικότητας 1.000 θεατών. Με τον Κώστα Νικολαΐδη στον πάγκο της βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς ακόμη να έχει σταυρώσει βαθμό, αλλά και χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα,ενώ αντίθετα έχει δεχτεί 13. Εντός έδρας έχει 1 ήττα (Δόξα Δράμας 0-2).

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Παναγιώτης Κουκουλάς από τον Σύνδεσμο Λέσβου, στην 2η του χρονιά στη football league, ο οποίος έχει σφυρίξει μόλις σε 2 παιχνίδια και σε κανένα τον Παναιγιάλειο.

Όσον αφορά την μικρή προϊστορία ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες ο Παναιγιάλειος σε 2 αγώνες έχει ισάριθμες ισοπαλίες.

Αναλυτικά:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 2016/17  Π.Γ.Σ. – Αιγινιακός 1-1 (Σκαρτσίλας)

Αιγινιακός – Π.Γ.Σ. 1-1 (Τσιλιγκίρης)

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ