Ο Παναιγιάλειος πέτυχε ακόμα μία φιλική νίκη, επικρατώντας της Κορίνθου 06, ομάδας Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, με 1-0. Οι “μελανόλευκοι” είχαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές, όπως είναι λογικό, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Αγωνιστικά, στα θετικά για τους Αιγιώτες καταγράφεται η αμυντική λειτουργία , η οποία, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, δεν απειλήθηκε καθόλου. Στα επιθετικά, ο Παναιγιάλειος έδειξε να διαθέτει πλάνο, το οποίο και ήθελε να αξιοποιήσει αλλά ουσιαστικά έλειπε πολύ η τελική πάσα.

Ωστόσο, αυτά απλά τα καταγράφουμε, αφού πρόκειται για διάστημα προετοιμασίας με σκληρές και επίπονες προπονήσεις, καθώς και για διάστημα μονταρίσματος ώστε να είναι η ομάδα έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Παναιγιάλειο είναι την Τετάρτη 21/8/2019, στις 18:00 στο Δερβένι με τον τοπικό Αστέρα.

Παναιγιάλειος: Κοντογεώργος, Βλάχος, Παπασπηλιώπουλος, Καφεντζής, Σπανογιάννης, Μπακατσέλος, Οικονόμου, Σπυρόπουλος, Χριστόπουλος, Γκάτσης, Μπούνας.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπίτρας, Κουτρόπουλος, Κόλα, Νικολόπουλος (υπό δοκιμή), Παπαδόπουλος, Μπέσκος, Κουραχάνης, Σκούτας, Κόρακας, Δημόπουλος, Ντόι. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ