Αύριο, το Σεριφάτο δίνει το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας στο κλειστό της πόλης μας, με αντίπαλο την ομάδα του Διομήδη Άργους. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00 και το παρών θα δώσουν και τρία νέα αποκτήματα, εκ των οποίων και η μεταγραφική… βόμβα της ομάδας, ο διεθνής Γεωργιανός Erekle Arsenashvili. . Να θυμίσουμε ότι το ρόστερ της Αιγιώτικης ομάδας μέχρι στιγμής αποτελείται από τους “παλιούς” και πιο συγκεκριμένα τους Κολοκυθά Βασίλη, Γιούπη Άγγελο, Άγγελο Ζάτσε, Αλέξανδρο Μπεκιάρη, Νίκο Δεμίρη, Νίκο Γκιώνη, Νίκο Σαμαρά, Κλεομένη Δημητρουλόπουλο και Νίκο Νομικό , καθώς και από τους νεοαποκτηθείς Γραμματικόπουλο Βαγγέλη, Μάνο Μπουλούμπαση, θεοφάνη Μπάμπη, Κλημανόγλου Αχιλλέα, Strahinja Popovic, Βασίλη Κεσίδη, Νίκο Σιαματά και Erekle Arsenashvili.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

“Το Σεριφάτο δίνει αύριο το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του με την ομάδα του Διομήδη Άργους. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου και θα ξεκινήσει στις 20:00. Το παρών στο αυριανό φιλικό αγώνα της ομάδας μας θα δώσουν και τρία νέα αποκτήματα. Πρόκειται για τον Διεθνή Γεωργιανό Erekle Arsenashvili, τον Θεοφάνη Μπάμπη και Μάνο Μπουλούμπαση.

Ο Erekle Arsenashvili (2.00m) γεννήθηκε στις 18 Οκτωμβρίου 1998 και αγωνίζεται ως πίβοτ. Ο «μελανόλευκος» πλέον αθλητής έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής στην χώρα του με την Qarashxala, στην οποία μάλιστα ήταν αρχηγός, ενώ  είναι διεθνής με όλα σχεδόν τα τμήματα της χώρας του και πιο συγκεκριμένα με την ομάδα juniors ως αρχηγός, με την U19 (Challenge -Trophy’s), U21 (Challenge Cup) και την Εθνική ανδρών.

Ο Μάνος Μπουλούμπασης (1.80m) που ανήκε στον Άρη Νικαίας, γεννήθηκε στις 10/03/1989 και η θέση στην οποία αγωνίζεται είναι δεξί εξτρέμ, ενώ όσον αφορά  τον Θεοφάνη Μπάμπη, είναι 26 χρόνων, αγωνίζεται ως περιφερειακός και προέρχεται από τον ΒΑΟ Κορίνθου.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ