«Δεν έχω πολλά λόγια να πω για το αγωνιστικό κομμάτι για το παιχνίδι. Όλοι είδατε. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Προέχει νομίζω η επόμενη μέρα για την ομάδα και ποια θα είναι αυτή».

Οι ίδιοι παίκτες πήραν αποτέλεσμα στη Δράμα. Τι έγινε σήμερα; Ήρθε κανείς από αυτούς που ανέλαβαν να σας μιλήσουν; «Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας, το είδατε κι εσείς με τα μάτια σας. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήρθε, κάποιος μίλησε… Δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες από εδώ και από εκεί.

Η εικόνα μιλά από μόνη της. Κοιτάμε την επόμενη μέρα της ομάδας». Υπάρχει επόμενη μέρα; «Νομίζω πως υπάρχει. Έτσι κατάλαβα». Θα ακολουθήσουν προσφυγές; «Μη με βάζετε σε τέτοια διαδικασία. Εγώ έκατσα μέχρι τελευταία στιγμή εδώ σαν Αιγιώτης. Προσπάθησα για το καλύτερο της ομάδας.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρει τον δρόμο της η ομάδα. Είμαστε όλοι Αιγιώτες, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Ήρθαν κάποιοι άνθρωποι και μας μίλησαν. Η καινούργια διοίκηση. Είπαν ότι θα λύσουν τα προβλήματα. Δεν είπαν συγκεκριμένα πράγματα. Θα έρθει η καινούργια διοίκηση και θα δούμε. Κάτσαμε σαν Αιγιώτες να το πάμε μέχρι τέλος και να κάνουμε ό,τι μπορούμε.

Οι άνθρωποι καλώς εχόντων των πραγμάτων από αύριο θα ξεκινήσουν. Ό,τι ξέρετε εσείς, ξέρω κι εγώ. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κάποιον». Μήπως δεν πιστεύουν στις εξελίξεις οι παίκτες; «Να ρίξουμε ευθύνες στους ποδοσφαιριστές; Βλέπετε την εικόνα… Η ίδια ομάδα έπαιξε με τον Άρη, τη Δόξα και σήμερα… Δεν μπορώ να λύσω εγώ τα προβλήματα. Θα δούμε τι θα κάνουν οι άνθρωποι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ