Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει την πιο δύσκολη πρεμιέρα στη Football League, αφού φιλοξενεί τον Άρη, που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την  άνοδο. Οι Καρδιτσιώτες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, εκτός του Μαϊγκά που είναι τιμωρημένος. Ο Γιάννης Μάγγος πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι.

Η αποστολή της Αναγέννησης: Κουτσόπουλος, Πρίφτης, Καλλιβωκάς, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Τζάνης, Τσόπελας, Μπλέντι, Φέτσης, Μοσχάκης, Τσιλούλης, Μπιτέλης, Υφαντής, Βουκομάνοβιτς, Ντάνκουα, Τζέκος, Ντιατά, Ελ Σαγιέντ.

Ο Άρης θεωρείται και βάση ρόστερ είναι, το πρώτο φαβορί για άνοδο στην Ά Εθνική. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να το… πιστοποιήσουν από σήμερα κι’ όλας, παίρνοντας το διπλό στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση. Ο κ. Αναστόπουλος ωστόσο, αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό ματς. Εκτός για την πρώτη δοκιμασία του Άρη, είναι οι Μπαργκάν και Τζανακάκης που είναι τραυματίες, ο Τσουμάνης,  καθώς και οι αλγερινοί Ράφικ Τζιμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση.

Η αποστολή: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ