Όπως σας είχε ενημερώσει το aigioallsports.gr, υπήρχε σοβαρή πιθανότητα επαναπροσέγγισης του “Λεώ”, για να βρεθεί η… χρυσή τομή και να συνεχίσει με τα “μελανόλευκα” ο αρχηγός της ομάδας, έπειτα από το… ναυάγιο στις πρώτες διαπραγματεύσεις. Εν τέλει, έπειτα και από την εισήγηση του νέου τεχνικού Σπύρου Μπαξεβάνου, Παναιγιάλειος και Σκαρτσίλας θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο αρχηγός της “Μαύρης Θύελλας” συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία του συλλόγου, με μέλη της διοίκησης και συμφώνησε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Έτσι ένα λάθος που πήγε να γίνει, τελικά είχε ευτυχές τέλος. Όλα διορθώθηκαν, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ο “Λεώ” θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους “Παλαιστές” στο στήθος.

Το σχετικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ Παναιγιάλειος:

“Επέκταση συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο με Λεωνίδα Σκαρτσίλα

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει πως ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας θα φορά τη «μελανόλευκη» φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Σήμερα το μεσημέρι ο 30χρονος Αιγιώτης επιθετικός συναντήθηκε στα γραφεία τού συλλόγου με μέλη της διοίκησης, με τα οποία συμφώνησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη «Μαύρη Θύελλα» για ακόμα ένα χρόνο”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ