Το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη Νικαίας και το Σεριφάτο, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Αιγίου, ήταν… ιδιαίτερο για μία οικογένεια. Πρόκειται για την οικογένεια του Κωνσταντίνου Χατζηκωνσταντίνου, προπονητή του Σεριφάτο, η οποία πρέπει να πούμε ότι είναι άκρως… χαντμπολική.

Ο λόγος, δεν ήταν… άλλος, από το ότι το σημερινό ματς βρήκε δύο αδέρφια και έναν πατέρα…. αντίπαλους, φυσικά όμως- μόνο- για 60 λεπτά.

Ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας, κ. Χατζηκωνσταντίνου και ο ένας του υιός, ο Νίκος, αγωνίζονται για λογαριασμό των ¨μελανόλευκων¨ και σήμερα, βρήκαν αντίπαλο τους , εκτός από τον Άρη Νικαίας, τον Νάσο Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος αγωνίζεται στην Αθηναϊκή ομάδα.

Ο Νάσος αγωνίζεται, όπως προαναφέραμε, στην ομάδα του Άρη ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο εν λόγω αθλητής είχε φορέσει τα… χρώματα του Σεριφάτο, όντας συμπαίκτης του αδερφού του και κάτω από τις προπονητικές οδηγίες του πατέρα του.

Στο σημερινό ματς, πάντως, κάποιος από την οικογένεια θα έφευγε… λυπημένος και ευτυχώς για την Αιγιώτικη ομάδα, αυτός ήταν ο Νάσος.

Το   «aigioallsports.gr» εύχεται στην οικογένεια Χατζηκωνσταντίνου πάνω από όλα υγεία και φυσικά πάντα επιτυχίες στο άθλημα που αγαπούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ