Την απόφαση του να αποχωρήσει από τη διοίκηση των «μελανόλευκων» εξέφρασε με δήλωσή του στο a-sports.gr ο έμπειρος παράγοντας.

Όλα κάποτε τελειώνουν και σημασία έχει να γνωρίζει πότε φεύγεις, όταν δηλαδή το πρόσημο της παρουσίας σου είναι θετικό… Αυτό ισχύει και για τον Αντώνη Ρέλλα στη διοικητική ηγεσία του Παναγιάλειου.

Ο ισχυρός άνδρας των «μελανόλευκων» αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ, όπως γνωστοποίησε με δήλωσή του στο a-sports.gr το βράδυ της Κυριακής (17/12).

«Το σκεφτόμουν αρκετό καιρό. Απλά ο κύκλος αυτός έκλεισε, αυτό είναι όλο. Έξι χρόνια πρόσφερα νομίζω… Η ομάδα θα πορευτεί ομαλά, πάντως, να μην ανησυχεί ο κόσμος… Παραιτούμαι από πρόεδρος, παραμένω πάντα, όμως, φίλαθλος του Παναιγιάλειου…», ήταν τα λόγια του Ρέλλα σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μαζί του.

Να σημειωθεί ότι η αποχώρηση Ρέλλα δεν σχετίζεται με την ήττα από την Παναχαϊκή, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν κάτι αναμενόμενο εδώ και λίγο καιρό.

Όσο για τις μετοχές της ΠΑΕ, επί του παρόντος παραμένουν στα χέρια του Ρέλλα, αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα παραχωρηθούν και αυτές…

Πηγή: a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ