ΕΠΟ είναι (και μάλιστα η εξυγιαντική) και ό,τι θέλει κάνει… Ολοκληρώθηκε, λοιπόν, και χωρίς αγώνα μπαράζ η αντικαταστατική κάλυψη των κενών θέσεων στη Β’ Εθνική, με την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας να αποφασίζει τη Δευτέρα (11/9) ότι ανεβαίνουν εντέλει και η Δόξα Δράμας και η Α.Ε. Καραϊσκάκης από τη στιγμή που αποχώρησε ο Ηρακλής.

Φυσικά, πρόκειται για μια παράτυπη απόφαση, αφού ο νέος ΚΑΠ εφαρμόζεται αναδρομικά, και βέβαια καμία ευθύνη γι’ αυτό το μπάχαλο δεν έχουν οι δύο ομάδες, που έχουν κάθε λόγο να χαίρονται εντέλει.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Κατόπιν της δήλωσης αποχώρησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Football League και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β΄ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν».

Πηγή:a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ