Ο Σάκης Παπαβασιλείου αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες από τον πάγκο των Χανίων και αυτή ήταν μια εξέλιξη που δυσαρέστησε τους οργανωμένους οπαδούς των Κρητικών.

Το Σάββατο (25/2), λοιπόν, οι «Βlue Boys» εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιούν ότι θα κάνουν αποχή στο κυριακάτικο (26/2) ματς με τον Παναιγιάλειο, ενώ αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Παπαβασιλείου έφυγε για άλλους λόγους και όχι για οικογενειακούς, όπως ο ίδιος επικαλέστηκε.

Αναλυτικά: «Την Τετάρτη μετά τον αγώνα της ομάδας μας με την Καλλιθέα ο προπονητής μας κ. Σάκης Παπαβασιλείου υπέβαλε την παραίτηση του για οικογενειακούς λόγους. Εμείς ξέρουμε ότι δεν ήταν αυτή η αιτία. Ή τουλάχιστον δεν ήταν μόνο αυτή. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα τα οποία είναι οι κύριες αιτίες που ο κόουτς αναγκάστηκε να παραιτηθεί και τα οποία δεν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε για ευνόητους λόγους.

Αφήσαμε τόσο εύκολα να φύγει ένας προπονητής που πρόσφερε έργο, πάθος και ήθος. Γι αυτό το λόγο διαμαρτυρόμενοι οι “Blue Boys” στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο δεν θα κάνουμε οργανωμένη κερκίδα και επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια.

Η απόφασή μας αυτή δεν έχει να κάνει με το όνομα του καινούριου προπονητή ούτε φυσικά με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους στηρίζουμε.

Δεν κάνουμε πόλεμο στην ομάδα. Διαμαρτυρόμαστε…».

Πηγή: a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ